ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:40
35°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Δικηγορικός Σύλλογος: Ξεχωριστή η παρουσία Κληρίδη στο χώρο δικαιοσύνης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

«Από την θέση του Γενικού Εισαγγελέα αγωνίστηκε για μια ανεξάρτητη αντικειμενική και αξιόπιστη δικαιοσύνη», αναφέρει στην ανακοίνωση ο Σύλλογος

Η παρουσία του Κώστα Κληρίδη στο χώρο της δικαιοσύνης, είτε από το αξίωμα του Δικαστή είτε του Γενικού Εισαγγελέα είναι «ξεχωριστή και φεύγει με το κεφάλι ψηλά», αναφέρει ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας παράλληλα ότι ανέλαβε τη Νομική Υπηρεσία σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιτέλεσε αξιόλογο έργο κάτω από δύσκολες συνθήκες και με ελάχιστα μέσα.

Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, αναφέρεται στην ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Δώρος Ιωαννίδης, «τιμά τον Κώστα Κληρίδη για όσα πρόσφερε στη Δικαιοσύνη και το Δικηγορικό κόσμο. Διορίστηκε στο αξίωμα του Γενικού Εισαγγελέα ενώ είχε καταξιωθεί ως Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου».

«Από την θέση του Γενικού Εισαγγελέα αγωνίστηκε για μια ανεξάρτητη αντικειμενική και αξιόπιστη δικαιοσύνη», προστίθεται.

Ανέλαβε την Νομική Υπηρεσία, σημειώνεται, «σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιτέλεσε αξιόλογο έργο κάτω από δύσκολες συνθήκες και με ελάχιστα μέσα».

Ως Επίτιμος Πρόεδρος των δικηγόρων προήδρευε του Νομικού Συμβουλίου, του Ταμείου Συντάξεων, του Πειθαρχικού Συμβουλίου και των Γενικών Συνελεύσεων με μεγάλη προθυμία και πάντοτε ήταν έτοιμος να προσφέρει, συνεχίζει η ανακοίνωση του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Η παρουσία του στο χώρο της δικαιοσύνης, είτε ως Δικαστής είτε ως Εισαγγελέας «είναι ξεχωριστή και φεύγει με το κεφάλι ψηλά», αναφέρεται.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στον ίδιο και την οικογένεια του και τον ευχαριστούμε, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ