ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 06:00
23°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

ΔΗΣΥ για ΓεΣΥ: Αναμφίβολα, υπάρχουν αρκετά ακόμα που πρέπει να γίνουν

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ζητούν τη κατανόηση των πολιτών για πιθανά προβλήματα

Μετά τη συμπλήρωση ενός μήνα από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο ΔΗΣΥ κάνει τον απολογισμό του. Σε δελτίο τύπου προς τα ΜΜΕ δηλώνει ότι η εγγραφή πέραν των 621 χιλιάδων δικαιούχων στο σύστημα, αποδεικνύει την ανταπόκριση των πολιτών ενώ σημαντικά βήματα αποτελούν ο θεσμός του «φαρμακείου της γειτονιάς» που είναι σε ισχύ από την 1η Ιουνίου.

Ταυτόχρονα δηλώνει πως ο κατάλογος φαρμακευτικών σκευασμάτων θα συνεχίσει να διευρύνεται κατά τις επόμενες βδομάδες, η πρόσβαση των ασθενών στα κλινικά εργαστήρια και τα ακτινοδιαγνωστικά κέντρα θα γίνεται με πολύ χαμηλό κόστος και οι κατάλογοι των ιατρικών πράξεων για τους ειδικούς γιατρούς θα μεγαλώσει. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός στην ανακοίνωση του εστιάζει στην εφαρμογή των Πρωτοκόλλων και περιορισμών για τις παραπομπές και τη συνταγογράφηση φαρμάκων, με σκοπό την προστασία του Συστήματος.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι πως υπάρχουν αρκετά ακόμα που πρέπει να γίνουν, ώστε το Σύστημα να αποδώσει στον μέγιστο βαθμό, όπως σε κάθε άλλωστε μεγάλη μεταρρύθμιση. Ο ΔΥΣΗ ζητά την κατανόηση και την υπομονή της κοινωνίας για πιθανά προβλήματα που προκύπτουν. «Ως Δημοκρατικός Συναγερμός, παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις και διεργασίες για την επίτευξη περαιτέρω συγκλίσεων μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, με σκοπό την επιτυχή και ομαλή λειτουργεία του Συστήματος και την εξυπηρέτηση των στόχων για τους οποίους έχει εφαρμοστεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ