ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:16
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

ΔΗΣΥ: Η περαιτέρω ανάπτυξη και παγίωση της περιβαλλοντικής συνείδησης είναι ανάγκη διαρκείας

Newsroom K

«Έχουμε συμπεριλάβει την περιβαλλοντική πολιτική στον πολιτικό μας προγραμματισμό σε σύζευξη και με τα όσα προτάσσει η ΕΕ», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα

Η περαιτέρω ανάπτυξη και παγίωση της περιβαλλοντικής συνείδησης στην Κύπρο είναι ανάγκη διαρκείας, είναι στόχος ο οποίος συνεχώς θα πρέπει να καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να εκπληρωθεί έμπρακτα, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός σχετικά με την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

«Για να φροντίσουμε τον άνθρωπο πρέπει να φροντίσουμε τη φύση». Η αποκρυστάλλωση του μηνύματος της σημερινής μέρας από τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες, πρέπει να αποτελέσει ρεαλιστικό οδηγό για τη σχέση μας με τη φύση. Κι αυτό γιατί η σχέση του ανθρώπου με τη φύση δεν μετριέται με τις συνήθεις μεθόδους μέτρησης αλλά με την ποιότητα της ίδιας της ζωής στο κοινό μας παγκόσμιο σπίτι, σε ολόκληρη τη γη.

Η περαιτέρω ανάπτυξη και παγίωση της περιβαλλοντικής συνείδησης στην Κύπρο είναι ανάγκη διαρκείας, είναι στόχος ο οποίος συνεχώς θα πρέπει να καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να εκπληρωθεί έμπρακτα.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός δεν εξαντλούμαστε σε διακηρύξεις. Έχουμε συμπεριλάβει την περιβαλλοντική πολιτική στον πολιτικό μας προγραμματισμό σε σύζευξη και με τα όσα προτάσσει η ΕΕ γύρω από το ζήτημα, ακριβώς για να βοηθήσουμε και τη χώρα μας στην αντιμετώπιση μιας σειράς θεμάτων που άπτονται και της κλιματικής αλλαγής αλλά και όλων των συναφών με το περιβάλλον ζητημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ