ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 08:49
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Εβραική Κοινοτητα: Ο Πρόεδρος δεν έχει καμία σχέση με το εν λόγω βαν

Newsroom K

Yπήρξε στο παρελθόν στόχος απειλών από ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις, για αυτό τον λόγο οι αρμόδιες αρχές του παρείχαν αστυνομική προστασία

Ο Πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας δεν είναι ο ιδιοκτήτης του εν’ λόγω βαν, ούτε είναι μέτοχος ή κατέχει οποιαδήποτε θέση στις εταιρείες για τις οποίες γίνεται λόγος στον τύπο σε σχέση με αυτό, αναφέρετε σε γραπτή ανακοίνωση της κοινότητας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν την υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν, η Εβραϊκή Κοινότητα της Κύπρου επιθυμεί να δηλώσει ότι:

Η Εβραϊκή Κοινότητα της Κύπρου και η ηγεσία αυτής, εκφράζουν τις σοβαρές τους ανησυχίες σχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και απορρίπτουν τους οποιουσδήποτε ισχυρισμούς και κατηγορίες.

• Ο Πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας δεν είναι ο ιδιοκτήτης του εν’ λόγω βαν, ούτε είναι μέτοχος ή κατέχει οποιαδήποτε θέση στις εταιρείες για τις οποίες γίνεται λόγος στον τύπο σε σχέση με αυτό.

• Μέρος του ρόλου του Προέδρου της Κοινότητας είναι οι διάφορες συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς και παράγοντες, καθώς και με άτομα τα οποία δεν ανήκουν στον πολιτικό χώρο, με τους οποίους συζητούνται θέματα που αφορούν την Εβραϊκή Κοινότητα στην Κύπρο.

• Λόγω του ρόλου του αυτού, ο Πρόεδρος της Κοινότητας υπήρξε στο παρελθόν στόχος απειλών από ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις, για αυτό τον λόγο οι αρμόδιες αρχές του παρείχαν αστυνομική προστασία.

• Η Εβραϊκή Κοινότητα της Κύπρο σέβεται και τηρεί τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνεργάζεται πλήρως με τις Κυπριακές αρχές σε σχέση με οποιοδήποτε θέμα.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε της αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας για την συνεχή συνεργασία και υποστήριξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ