ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:44
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Έγινε η τελετή ανακήρυξης των νέων βουλευτών του ΔΗΣΥ

Newsroom K

Σάβια Ορφανίδου, Ξένια Κωνσταντίνου και Μιχάλης Σοφοκλέους αναλαμβάνουν καθήκοντα από την Παρασκευή

Έγινε η τελετή ανακήρυξης των τριών νέων βουλευτών του ΔΗΣΥ στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας, στην παρουσία του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου κ. Νίκου Τορναρίτη και στελεχών του κόμματος.

Τις κενωθείσες βουλευτικές έδρες των κ. Στέλλας Κυριακίδου, κ. Νίκου Νουρή και κ. Σόλωνα Κασίνη, κατέλαβαν ως εκλεγέντες βουλευτές η κ. Σάβια Ορφανίδου, η κ. Ξένια Κωνσταντίνου και ο κ. Μιχάλης Σοφοκλέους, σύμφωνα και με τις σχετικές πρόνοιες του Νόμου όπως τις ανέγνωσε ο Έφορος Εκλογής κ. Αντρέας Χατζηπάκκος.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και σύσσωμη η αντιπροσωπεία του κόμματος, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο και στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν οι νέοι Βουλευτές.

Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ η «Κ», έγινε ήδη μία πρώτη συνάντηση συντονισμού της κοινοβουλευτικής ομάδας την Τετάρτη, όπου και διαμοιράστηκαν οι κοινοβουλευτικές επιτροπές. Η Σάβια Ορφανίδου θα συμμετέχει στις επιτροπές υγείας περιβάλλοντος και εμπορίου. Η Ξένια Κωνσταντίνου στις επιτροπές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εσωτερικών και θεσμών ενώ ο Μιχάλης Σοφοκλέους στις επιτροπές εμπορίου, εξωτερικών υποθέσεων και θεσμών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ