ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:45
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Συνολικά 3.330 ψήφισαν για Δήμαρχο Αγλαντζιάς μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η ψηφοφορία ξεκίνησε γύρω στις 07:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 18:00 το απόγευμα

Συνολικά 3.330 δημότες ή ποσοστό 22,78% προσήλθαν μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι στις κάλπες για την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Έφορος Εκλογής, Λαμπρινή Γωγάκη.

Η διαδικασία, που έχει διακοπεί για μια ώρα, θα επαναρχίσει στη 1.00 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 6:00 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν 14,619 δημότες της Αγλαντζίας, εκ των οποίων οι 119 είναι κοινοτικοί.

Σύμφωνα με την κ. Γωγάκη, η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, με την τήρηση των πρωτοκόλλων λόγω πανδημίας, ενώ τα όποια μικροπροβλήματα επιλύονται.

Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει στα εκλογικά κέντρα μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και το αποτέλεσμα αναμένεται πριν από τις 8:00 το βράδυ, κατέληξε η Έφορος Εκλογής.

Ανδρέας Κωνσταντίνου

«Σήμερα κάνουμε το εκλογικό μας καθήκον προς το Δήμο μας. Καλώ τους συνδημότες μου, αν και καλοκαιριάτικα, να θυσιάσουν δέκα λεπτά από τον χρόνο τους για να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δεν γυρίζουμε πίσω. Συνεχίζουμε με πράξεις».

Μ. Βασιλειάδου

Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν σε αυτό το όμορφο ταξίδι της προεκλογικής.

Για μένα η πρώτη έγνοια μου είναι το καλό της πόλης μας, είναι το καλό των συνδημοτισσών και συνδημοτών μου.Σήμερα είναι μια γιορτή της δημοκρατίας. Σήμερα αποφασίζουμε ποιος θα κρατήσει το τιμόνι της Αγλαντζιάς, ποιος θα οδηγήσει την Αγλαντζιά μας σε μια νέα εποχή. Ας είναι ο καλύτερος και ο ικανότερος.

Έφη Ξάνθου

Είναι μια δύσκολη μέρα, καλοκαιρινή εν μέσω κορωνοίού. Δώσαμε όλοι ένα καλό αγώνα, είπαμε τις θέσεις μας, δείξαμε το τι θέλουμε και το τι διέπουμε και ελπίζουμε ότι η κάλπη θα βγάλει ενα καλό δήμαρχο για την Αγλαντζιά

Κώστας Κόρτας

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Κώστας Κόρτας άσκησε σήμερα 2.8.2020, το εκλογικό του δικαίωμα στο Στ' Δημοτικό Σχολείο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Κόρτας αναφέρθηκε στη σημασία της σημερινής μέρας για το Δήμο Αγλαντζιάς.

Ο κ. Κόρτας εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει προσέλευση των ψηφοφόρων, με βασικό κριτήριο το καλό της Αγλαντζιάς.
Η Αγλαντζιά πάνω απ'όλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ