ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:27
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Ερντογάν: Πιθανότητα αύξησης της παρουσίας drone στα Κατεχόμενα

Newsroom Κ/ ΑΜΠΕ

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο τουρκικός στρατός, θα αγοράσει το τουρκικής κατασκευής οπλισμένο drone Songar

Νέες προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Η Τουρκία μπορεί να αυξήσει την παρουσία μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη ‘’Βόρεια Κύπρο’’» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο τουρκικός στρατός, θα αγοράσει το τουρκικής κατασκευής οπλισμένο drone Songar, το οποίο είναι το πρώτο που φέρει πολυβόλα.

Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν «άνοιξε τα χαρτιά του» για τα περί αναθέρμανσης του διαλόγου για τον τουρκοϊσραηλινό αγωγό. «Το θέμα του Ισραήλ δεν είναι στην ατζέντα μέχρι τώρα. Εφόσον δεν είναι στην ατζέντα μας, δε θα είχε νόημα να το επαναφέρουμε» σημείωσε.

«Οι σχεδιασμοί σε σχέση με το έργο που αφορά τον αγωγό EastMed προχωρούν κανονικά, και δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση οποιουδήποτε», ανέφερε πάντως την Τετάρτη καλά ενημερωμένη κυπριακή πηγή.

Σημείωσε, πως υπάρχει αρκετό αέριο για όλα τα έργα αφού ήδη η Κύπρος έχει τα κοιτάσματα Γλαύκος και Καλυψώ, και το Ισραήλ το μισό κοίτασμα Λεβιάθαν για το οποίο ψάχνει ακόμα για αγοραστή.

Σε ό,τι αφορά το πότε θα γίνουν οι επόμενες γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, η ίδια πηγή ανέφερε πως αυτό εξαρτάται, για καθαρά τεχνικούς λόγους, από το πότε θα ξεκινήσουν άλλες γεωτρήσεις στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ