ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 07:42
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Γ. Ομήρου: Ο λαός μας ενδιαφέρεται για λειτουργική και βιώσιμη λύση το συντομότερο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

«Λύση που να διασφαλίζει τη συνέχεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και την εθνική και φυσική επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού»

«Ο λαός μας ενδιαφέρεται για λύση το συντομότερο. Όχι οποιαδήποτε λύση. Λύση λειτουργική και βιώσιμη. Λύση που να διασφαλίζει τη συνέχεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και την εθνική και φυσική επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού. Στηριγμένη στο Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο».

Αυτό αναφέρει ο τέως Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου σε γραπτή του δήλωση με αφορμή την αυριανή 45η επέτειο επιστροφής του Προέδρου Μακαρίου στην Κύπρο, στις 7 Δεκεμβρίου 1974, μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

«Τιμώντας σε αυτή την ιστορική επέτειο τον Εθνάρχη Μακάριο τιμούμε ταυτόχρονα όσους όρθωσαν το ανάστημα τους απέναντι στη χούντα και την ΕΟΚΑ Β. Όσους αντιστάθηκαν στην προδοσία, όσους έδωσαν τη ζωή τους για τη δημοκρατία. 45 χρόνια μετά το δίδυμο έγκλημα σε βάρος της πατρίδας μας, οι τραγικές συνέπειες της προδοσίας και του εγκλήματος παραμένουν αναλλοίωτες», σημειώνει.

Ο κ. Ομήρου ήταν επίσης ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα: «Ημέρα μνήμης των μαχητών της Αντίστασης» που διοργάνωσε το Λύκειο «Γιαννάκη Ταλιώτη» της Γεροσκήπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ