ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 08:03
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Γαλανός για Αμμόχωστο: Τώρα είναι η ώρα η κυβέρνησή μας να λάβει δράση

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Ο Πρόεδρος να ενεργήσει δυναμικά στις προκλήσεις Οζερσάι λέει ο Δήμαρχος Αμμοχώστου

«Ο Οζερσάι μαχαιρώνει πισώπλατα την προσπάθεια λύσης του κυπριακού το θέμα της Αμμοχώστου και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που έτρωγε μαζί του» ανέφερε ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός.

Μιλώντας για την εκδήλωση που θα γίνει έξω από το Προεδρικό ξεκαθάρισε πως είναι εκδήλωση όχι διαδήλωση και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλού. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ο Οζερσάι οδηγεί σε διχοτομικές ενέργειες και εποικισμό. Όπως είπε στην εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή θα τεθεί υπόμνημα στον πρόεδρο που θα του ζητά να μην αργοπορήσει άλλο γύρω από το θέμα Αμμοχώστου. Θα ζητήσει διάβημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για άμεση εμπλοκή του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών.

Ξεκαθάρισε πως ο Δήμος Αμμοχώστου θα προχωρήσει σε ενημέρωση των πρεσβειών των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας αλλά και των ευρωπαϊκών πρεσβειών. Υπογράμμισε πως στόχος είναι να λάβει άμεση δράση ο Πρόεδρος στο θέμα Αμμοχώστου και να τεθεί ως προτεραιότητα. Ο κ. Γαλανός σημείωσε πως κάτι τέτοιο τορπιλίζει τις όποιες προσπάθειες λύσης του κυπριακού αλλά και καλού κλίματος μεταξύ των κοινοτήτων και διερωτήθηκε για ποιο λόγο δεν τοποθετήθηκε ο κ. Ακιντζί, ζητώντας του να διαφοροποιηθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ