ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:08
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Στο πλευρό του Χριστόφια η πολιτική ηγεσία

Newsroom K

Οι προεκλογικές διαμάχες πήραν παράταση μπροστά στην κρίση της υγείας του πρώην προέδρου

Η κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, έβαλε στον πάγο την σκληρή προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ Κυβέρνησης-ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, γιατρός από το Ισραήλ αναμένεται να έρθει στην Κύπρο την Τρίτη για να τον δει. 

Όπως επισημαίνεται, ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενή, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση».

Στο πλευρό του βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετέβη στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας το απόγευμα της Δευτέρας. Εξέφρασε τη λύπη του και όπως είπε διαμήνυσε στον Δημήτρη Χριστόφια πως η πολιτεία θα βρίσκεται στη διάθεσή του για ο,τι χρειαστεί.

Την ίδια στιγμή τόνισε πως «καμιά φορά όταν αντικρίσεις την πραγματικότητα διερωτάσαι πόσο μικροί γινόμαστε από εκφράσεις οι οποίες γίνονται στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαλότητας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα αισθήματα παραμένουν αισθήματα. Με τον Δημήτρη Χριστόφια διανύσαμε μια πολιτική διαδρομή πολλών χρόνων. Του εύχομαι περαστικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης έστειλαν στον Δημήτρη Χριστόφια όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, βάζοντας για λίγο τελεία, στην προεκλογική αντιπαράθεση.

 

Σε ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ εξέφρασε τις ευχές για ταχεία ανάρρωση του τέως προέδρου. "Ο Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος, τα στελέχη και τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος, εύχονται ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.
Ευχόμαστε στον κ. Χριστόφια να αντιμετωπίσει σύντομα το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και να εξέλθει από αυτή την περιπέτεια γρήγορα" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ