ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 06:56
23°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Και επίσημα υποψήφιος ο Θεμιστοκλέους

Newsroom K

Ο αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών θα συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών

Και επίσημα στην κούρσα των ευρωεκλογών μπαίνει ο αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Ανδρέας Θεμιστοκλέους. Το όνομά του είχε γραφτεί εδώ και καιρό σε ρεπορτάζ της «Κ» ωστόσο μέσω γραπτής δήλωσης επισημοποίησε την υποψηφιότητά του.

Αυτούσια η δήλωση:

Σας κοινοποιώ την πρόθεση μου να διεκδικήσω μια θέση, ως εκπρόσωπος της χώρας μας, στο Ευρωκοινοβούλιο κατά τις επικείμενες εκλογές του Μαΐου 2019.

Η υποψηφιότητα μου θα επικεντρωθεί, πρωτίστως, σε θέματα υγείας, εργασίας, εκπαίδευσης και αθλητισμού, σε θέματα διαφθοράς, στους ρόλους ανδρών και γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και «πράσινη» ενέργεια. Σταθερή, φυσικά, είναι η προσήλωση μου στη διεκδίκηση μιας δίκαιης λύσης στο Κυπριακό πρόβλημα, δια μέσου της Ε.Ε. Στόχος μου να βρεθούν τρόποι, επιτέλους, η συμμετοχή μας στην Ε.Ε. να μεταφραστεί σε χειροπιαστά οφέλη της καθημερινότητας, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του κάθε Κύπριου πολίτη.

Επιπλέον, πρόθεση μου είναι να δώσω επιλογή στους πολίτες που ζητούν αλλαγή των πολιτικών εκπροσώπων τους και όσους απαιτούν μια νέα πολιτική κουλτούρα. Υποστηρίζω μια πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση, με τη συμμετοχή των πολιτών στη δράση των εκπροσώπων τους, αξιοποιώντας το δημόσιο διάλογο.

Αδιαπραγμάτευτοι προσωπικοί όροι στην πολιτική μου διαδρομή θα συνεχίσουν να είναι ο σεβασμός προς όλους, η διαφάνεια και η εντιμότητα, καθώς και η καλή υπηρεσία προς την Κύπρο μας.

Σας καλώ να μοιραστούμε το όραμα, αλλά και το ταξίδι.

 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ