ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:06
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Κάρουλλας: Μηδενική ανοχή σε ενέργειες που προσβάλλουν το κύρος της ΕΦ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σε δηλώσεις προέβη ο Συντονιστής Άμυνας του Δημοκρατικού Συναγερμού, Βουλευτής Αμμοχώστου για το συμβάν στο στρατόπεδο Σταυροβουνίου

Σε δηλώσεις προέβη ο Συντονιστής Άμυνας του Δημοκρατικού Συναγερμού, Βουλευτής Αμμοχώστου κ. Γιώργος Κάρουλλας για το συμβάν στο στρατόπεδο Σταυροβουνίου.

Όπως ανέφερε ο Βουλευτής, ο «σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην προσωπικότητα» όλου ανεξαιρέτως του προσωπικού της Εθνικής Φρουράς είναι «αδιαπραγμάτευτός» και για το λόγο αυτό ο ΔΗΣΥ αναμένει την ολοκλήρωση της έρευνας από το Υπουργείο Άμυνας..

Αυτούσια η δήλωση:

Ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην προσωπικότητα των κληρωτών και στελεχών της Εθνικής Φρουράς είναι αδιαπραγμάτευτος. Σε αυτό το πλαίσιο, επιβάλλεται μηδενική ανοχή σε περιπτώσεις εκφοβισμού και σε ενέργειες που προσβάλλουν το κύρος της Εθνικής Φρουράς.

Στη βάση αυτής της αρχής, καταδικάζουμε απερίφραστα ως Δημοκρατικός Συναγερμός το συμβάν στο στρατόπεδο Σταυροβουνίου το οποίο ήδη έχει γίνει αντικείμενο εις βάθους έρευνας.

Αναμένουμε την ολοκλήρωση αυτής της έρευνας από το Υπουργείο Άμυνας που ήδη έχει καταδείξει τα αντανακλαστικά του στην υπόθεση και από τα συντεταγμένα όργανα της Εθνικής Φρουράς και του κράτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ