ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 16:51
37°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Κλειδώνει Κόρτα το ΑΚΕΛ

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Και η τοπική της ΕΔΕΚ προκρίνει τον πρώην δήμαρχο Αγλαντζιάς

Τον πρώην δήμαρχο Αγλαντζιάς Κώστα Κόρτα, κλειδώνει όπως όλα δείχνουν το ΑΚΕΛ. Η τελική απόφαση θα ληφθεί την Τρίτη που έρχεται ωστόσο η συμπλεγματική Αγλαντζιάς έχει ήδη αποφασίσει να στηρίξει τον πρώην δήμαρχο Αγλαντζιάς στις αναπληρωματικές εκλογές που θα διεξαχθούν.

Στο ίδιο πλαίσιο αναμένεται να κινηθεί και η ΕΔΕΚ. Η τοπική του κόμματος των Σοσιαλιστών προκρίνει τον Κώστα Κόρτα. Ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα φάνηκε βεβαίως να δείχνει και η αναπληρώτρια πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρία Βασιλειάδου.

Τον κ. Κόρτα είχαν στηρίξει στις δημοτικές του 2016 τα τρία κόμματα, με τον κ. Κόρτα να χάνει κατά 80 ψήφους από τον Χαράλαμπο Πετρίδη. Ερώτημα παραμένει το τι θα κάνει ο ΔΗΣΥ. Έχει ήδη ξεκινήσει δημοσκοπήσεις, οι οποίες έχουν διάφορα ονόματα μέσα, μεταξύ των οποίων τον Μαρίνο Κλεάνθους, την Έφη Ξάνθου τον αντιδήμαρχο Μάριο Χειρίδη αλλά κι τον δημοτικό σύμβουλο του ΔΗΣΥ Ανδρέα Κωνσταντίνου. Ήδη σύμφωνα με κομματικές πηγές, βλέπουν θετικά την υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου, όμως οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ