ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Πολιτική

Κούσιος προς ΑΚΕΛ: Η αντιπολίτευση να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται πλήρως τι αποτελεί σοβαρή πολιτική και υπεύθυνη διαχείριση προς όφελος των ιδίων και της πατρίδας μας και τι απλώς αποτελεί μικροκομματική σκοπιμότητα, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος σχετικά με τις δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού ο οποίος χαρακτήρισε «Ξαναζεσταμένο φαγητό», τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης σε σχέση με το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας υιοθετήθηκε από την ΕΕ για να μπορέσουν τα κράτη μέλη να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας.

Η Κύπρος εκπόνησε μέσα στα πλαίσια του προγράμματος, σχεδιασμούς που υπέβαλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για έγκριση, αφού έγινε προηγήθηκε διαβούλευση τόσο με την ΕΕ όσο και με τα πολιτικά κόμματα και τους κοινωνικούς εταίρους.

Είναι, λοιπόν, η ώρα, η αντιπολίτευση που, όπως ισχυρίζεται, τόσο πολύ κόπτεται για τα συμφέροντα του κυπριακού λαού, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συνδράμει στην υπερψήφιση των σημαντικών μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται για την απορρόφηση των κονδυλίων από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται πλήρως τι αποτελεί σοβαρή πολιτική και υπεύθυνη διαχείριση προς όφελος των ιδίων και της πατρίδας μας και τι απλώς αποτελεί μικροκομματική σκοπιμότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ