ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:04
25°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση υγείας του Δ. Χριστόφια

Newsroom K

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έχουν ήδη σταλεί στο Ισραήλ

Για τέταρτη μέρα βρίσκεται στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λοιμωξιολόγος από το Ισραήλ αναχώρησε από την Κύπρο το απόγευμα της Τετάρτης αλλά θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς του Δημήτρη Χριστόφια ενώ αν κριθεί αναγκαίο θα επιστρέψει.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έχουν ήδη σταλεί στο Ισραήλ και αναμένεται ότι θα μελετηθούν από ιατρική ομάδα ώστε να καθαριστούν τα επόμενα βήματα.

Σε δηλώσεις του από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ είπε, «Έχω συνομιλήσει με την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας την οποία ευχαριστώ για την ενημέρωση. Με ενημέρωσαν για τις σκέψεις που γίνονται για τα περεταίρω βήματα. Θέλω να πω κάτι το οποίο ακούω σήμερα να πλανιέται πάνω από την ατμόσφαιρα, ο μόνος λόγος για τον οποίο είχε αποφασιστεί από τους Κύπριους γιατρούς, θέλω να το ξεκαθαρίσω η απόφαση είχε ληφθεί πρώτου φτάσει ο Ισραηλινός καθηγητής στην Κύπρο, να διασωληνωθεί είναι για την δική του άνεση, για την δική του ευκολία. Δεν υπάρχει επιδείνωση θέλω να το ξεκαθαρίσω.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ