ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:48
37°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Κυπριακό και τουρκική προκλητικότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Αβέρωβ - Σακελλαροπούλου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

H Αθήνα θα συνεχίσει να υποστηρίζει πλήρως τις προσπάθειες της ΚΔ για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης, ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έγινε σήμερα δεκτός ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Νεοφύτου ενημέρωσε την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την έντονη τουρκική παραβατικότητα στην περιοχή.

Από πλευράς της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι το Κυπριακό αποτελεί διαχρονικά κορυφαίο εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα και ότι η Αθήνα θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας και να υποστηρίζει πλήρως τις προσπάθειες της για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης, στη βάση των σχετικών Αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Νωρίτερα, ο κ. Νεοφύτου είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν οι τουρκικές ενέργειες αλλά και ζητήματα συντονισμού των δύο χωρών σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ