ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:21
31°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Μικρή βελτίωση παρουσίασε η υγεία του Δ.Χριστόφια

Newsroom K

Σύμφωνα με τον προσωπικό του ιατρό, η βελτίωση παρουσιάστηκε στο πνευμονικό πεδίο

Μικρή βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης από την περασμένη Δευτέρα λόγω σοβαρής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προσωπικού του ιατρού στο ΡΙΚ, ανέφερε πως ο τέως Πρόεδρος παρουσίασε μικρή βελτίωση στο πνευμονικό πεδίο. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Όπως αναφέρει το νέο ανακοινωθέν που εκδόθηκε το πρωί της Παρασκευής, «με τη σημερινή πρωινή αξιολόγηση από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, προκύπτει ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ελαφριά σημάδια βελτίωσης».

Σημειώνεται επίσης ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.

Παράλληλα, σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς του Δημήτρη Χριστόφια παραμένει ο λοιμωξιολόγος που ήρθε την Τρίτη στην Κύπρο από το Ισραήλ. Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, αναμένεται ότι ο λοιμωξιολόγος θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του τέως Προέδρου βρίσκονται ήδη στο Ισραήλ και αναμένεται να μελετηθούν από ιατρική ομάδα έτσι ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ