ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:41
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Νικόλας: Ο κυπριακός Ελληνισμός επιδιώκει τη διεκδίκηση μέχρι την τελική δικαίωση

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως το έπος του 40 και το ηρωικό Όχι, βρίσκει το Κυπριακό για ακόμα μια χρονιά σε μια κρίσιμη και καθοριστική συγκυρία

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος αναφερόμενος στο έπος του 40 δήλωσε βέβαιος ότι ο κυπριακός Ελληνισμός θα επιδιώκει την απελευθέρωση μέχρι την τελική δικαίωση.

Σε δήλωση μετά την Πανηγυρική Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη, στη Λευκωσία, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, που τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως το έπος του 40 και το ηρωικό Όχι, βρίσκει το Κυπριακό για ακόμα μια χρονιά σε μια κρίσιμη και καθοριστική συγκυρία.

Τα διαχρονικά διλήμματα που αντιμετωπίστηκαν πριν την κατάληξη στην 28η Οκτωβρίου τίθενται ενώπιόν μας και τώρα και έχουμε να αποφασίσουμε κατά πόσο θα υποκύψουμε μπροστά στον επεκτατισμό και τον ολοκληρωτισμό και κατά πόσο θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, την ελευθερία και το δίκαιο, κατά πόσο θα διαπραγματευόμαστε κάτω από την απειλή της βίας και κατά πόσο θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια μας, ανέφερε.

Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι ο κυπριακός ελληνισμός επιθυμεί και επιδιώκει τη διεκδίκηση για απελευθέρωση μέχρι την τελική δικαίωση, είπε τέλος ο κ. Παπαδόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ