ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Ο Υπουργός Εξωτερικών αναχωρεί για τις Βρυξέλλες

Newsroom K

Οι Υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν και θα εξετάσουν τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ ΕΕ και Αραβικού Συνδέσμου

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί, σήμερα, για τις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στην Υπουργική Σύνοδο Ευρωπαϊκής Ένωσης - Συνδέσμου Αραβικών Κρατών, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα.

Κατά τη Σύνοδο, οι Υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν και θα εξετάσουν τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ ΕΕ και Αραβικού Συνδέσμου και θα ανταλλάξουν απόψεις, μεταξύ άλλων, για τις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις και την προώθηση της ειρήνης, της ασφάλειας και της οικονομικής ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή. Στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας, κατά το οποίο οι συζητήσεις θα περιστραφούν γύρω από το θέμα «Πολυμέρεια και περιφερειακή συνεργασία: μια απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή στον τομέα της ασφάλειας».

Στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει επαφές και συναντήσεις με ομολόγους του από χώρες του Αραβικού κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ