ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 07:42
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Οι επιτροπές που αναλαμβάνουν οι νέοι βουλευτές

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Σάβια Ορφανίδου, Ξένια Κωνσταντίνου και Μιχάλης Σοφοκλέους αναλαμβάνουν επίσημα την Παρασκευή

Νέες ανακατατάξεις προκύπτουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού μετά και την παραίτηση τριών βουλευτών και συγκεκριμένα της Στέλλας Κυριακίδου, του Νίκου Νουρή και του Σόλωνα Κασσίνη. Νέοι βουλευτές ορκίζονται την Παρασκευή οι Σάβια Ορφανίδου, Ξένια Κωνσταντίνου και Μιχάλης Σοφοκλέους.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συντονισμός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ, με τη συμμετοχή των τριών νέων προσώπων που αναλαμβάνουν βουλευτική έδρα. Όπως όλα δείχνουν η Σάβια Ορφανίδου θα συμμετέχει στις επιτροπές υγείας, περιβάλλοντος και εμπορίου, η Ξένια Κωνσταντίνου στις επιτροπές εσωτερικών, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θεσμών. Στην επιτροπή Θεσμών θα συμμετέχει και ο Μιχάλης Σοφοκλέους όπως επίσης στις επιτροπές εμπορίου και εξωτερικών.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ και δη της Λευκωσίας, αλλάζει άρδην μετά και τις παραιτήσεις των Σόλωνα Κασσίνη, Στέλλας Κυριακίδου και Νίκου Νουρή από το κοινοβουλευτικό τους αξίωμα. Ο κ. Κασσίνης υπέβαλε την παραίτησή του την περασμένη Παρασκευή επικαλούμενος προβλήματα υγείας, ενώ η Στέλλα Κυριακίδου και ο Νίκος Νουρής μετά την ανάληψη νέων καθηκόντων. Η κα Κυριακίδου ως Ευρωπαία επίτροπος υγείας και ο κ. Νουρής ως υπουργός Εσωτερικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Βουλή  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ