ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Πολιτική

Οικολόγοι: Υποψήφια η Έφη Ξάνθου για την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς

Newsroom K

Διεκδίκησε τη θέση και το 2016, πετυχαίνοντας ένα πολύ καλό ποσοστό και κυρίως καταφέρνοντας να βάλει στη συζήτηση τα θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής.

Η Επαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Λευκωσίας που συνήλθε χτες, αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει την αναπληρώτρια Πρόεδρο του Κινήματος κα Έφη Ξάνθου, ως υποψήφια για την αναπληρωματική εκλογή του Δημάρχου Αγλαντζιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, η κα Έφη Ξάνθου διεκδίκησε τη θέση και το 2016, πετυχαίνοντας ένα πολύ καλό ποσοστό και κυρίως καταφέρνοντας να βάλει στη συζήτηση τα θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής.

Την ώρα που όλα τα κόμματα έχουν αποφασίσει την περαιτέρω συρρίκνωση του πάρκου / δάσους Αθαλάσσας με την κατασκευή του έργου της επέκτασης της λεωφόρου Ακαδημίας / Γλαύκου Κληρίδη, είναι πολύ σημαντικό να κατατεθεί ενώπιον των πολιτών μια καθαρά πράσινη επιλογή για την εκλογή Δημάρχου.

Η Αγλαντζιά είναι ένας κρίσιμος Δήμος για την οικολογία της πρωτεύουσας. Δεν μπορεί να γίνεται και πάλι παιχνίδι στα χέρια των ηγεσιών των κομμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ