ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:57
13°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Σε προσχεδιασμένη ρότα από Γκουτιέρες

Newsroom K

Το Κυπριακό κάνει στάση στους «όρους αναφοράς» τη 15η Νοεμβρίου και τερματίζει στη ΔΔΟ στις 10 Ιανουαρίου

Με δύο χρονοδιαγράμματα καθορισμένα από πλευράς Ηνωμένων Εθνών εισέρχεται σε φάση αναθέρμανσης το Κυπριακό. Ο πρώτος χρονικός σταθμός είναι η 15η Νοεμβρίου 2019, ημερομηνία κατά την οποία οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων θα πρέπει να έχουν καταλήξει στους όρους αναφοράς που θα ξεκλειδώσουν τα επόμενα βήματα.

Η δεύτερη, και καθοριστική ημερομηνία, είναι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2020 που θα κυκλοφορήσει η έκθεση του Αντόνιο Γκουτιέρες για το Κυπριακό, στην οποία θα περιγράφει τα δεδομένα που θα δώσουν συνέχεια στη Διάσκεψη Κραν Μοντάνα. Μέχρι τότε, οι Αναστασιάδης και Ακιντζί, υπό το βλέμμα της Τζέιν Χολ Λουτ που έρχεται τέλος Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπάρχουν και που θα τους οδηγήσουν στη συνάντηση με τον γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών με προοπτική μια άτυπη πενταμερή συνάντηση.

Αγκάθια στον δρόμο για επανέναρξη του διαλόγου τουρκικές προκλήσεις, απαιτήσεις επί του Φ.Α. και οι προκλήσεις στο θέμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου. Στα δύσκολα και η θετική ψήφος με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να προτείνει συγκεκριμένο πλαίσιο επίλυσης της διαφοράς

Διαβάστε τα ρεπορτάζ των Ανδρέα Παράσχου, Απόστολου Τομαρά και Νίκου Στέλγια στην έντυπη έκδοση της «Κ».

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ