ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:03
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Στην Αθήνα ο Συλλούρης για διήμερη επίσημη επίσκεψη

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη

Για την Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνου Τασούλα, αναχωρεί την Τρίτη 3 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Βουλής θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα έχει επίσης συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του, ο οποίος και θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του. Ο Πρόεδρος της Βουλής θα έχει επιπλέον χωριστές συναντήσεις με αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με τον τέως Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νίκο Βούτση και με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Την Πέμπτη, 5 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Βουλής θα μεταβεί στους Δελφούς, όπου θα είναι εκ των κυρίων ομιλητών στο ομώνυμο Οικονομικό Φόρουμ. Την έναρξη των εργασιών του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών θα προσφωνήσει το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, Ελένη Γλύκαντζη Αρβελέρ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Πρόεδρος της Βουλής θα μιλήσει για το θέμα «Πώς η ανάπτυξη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης θα επηρεάσει την πολιτική πραγματικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ