ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:20
32°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Στην Ολομέλεια της Βουλής τα νομοθετήματα για τις πολιτογραφήσεις

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η κ. Μαύρου διευκρίνισε πως η προσπάθεια ήταν να καταστούν πιο σαφείς οι πρόνοιες των κανονισμών και εξέφρασε την εκτίμηση ότι «γενικά σε πνεύμα συναίνεσης το καταφέραμε»

Στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση και έγκριση οδηγούνται τα δύο νομοσχέδια και οι κανονισμοί που αφορούν την τιμητική πολιτογράφηση για λόγους δημοσίου συμφέροντος και πολιτογράφηση Αλλοδαπών Επενδυτών μετά την έκτακτη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν κατ΄ άρθρο τα νομοσχέδια, οι κανονισμοί και οι προτάσεις νόμου που αφορούν τη ρύθμιση του θέματος.

Η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών Ελένη Μαύρου ενημερώνοντας το ΚΥΠΕ για τη συνεδρία, είπε πως κατά τη συνεδρία ολοκληρώθηκε η συζήτηση των νομοσχεδίων και των κανονισμών για το επενδυτικό σχέδιο πολιτογραφήσεων και την προσεχή Παρασκευή τα νομοθετήματα θα τεθούν ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής.

Η κ. Μαύρου διευκρίνισε πως η προσπάθεια ήταν να καταστούν πιο σαφείς οι πρόνοιες των κανονισμών και εξέφρασε την εκτίμηση ότι «γενικά σε πνεύμα συναίνεσης το καταφέραμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  | 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ