ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 20:15
°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Στις 25 Αυγούστου οι εκλογές για δήμαρχο Αμμοχώστου

Newsroom K

Αναλυτικά όλα τα στάδια μέχρι την καταληκτική ημερομηνία εκλογής

Ο αδόκητος χαμός του τεθνεώτος δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού, αφήνει πέραν από τεράστιο κενό στην πολιτική ζωή του τόπου, και κενή τη θέση δημάρχου του κατεχόμενου δήμου. Σε επικοινωνία της «Κ» με τον έφορο εκλογών κ. Δημήτρη Δημητρίου, μας αποσαφήνισε όλα τα στάδια μέχρι και την εκλογή νέου δημάρχου στις 25 Αυγούστου.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Δημητρίου, η επίσημη προκήρυξη των εκλογών είναι ορισμένη για την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 02 Αυγούστου, ο έφορος εκλογών θα γνωστοποιήσει την ημερομηνία και τον τόπο υποβολής υποψηφιοτήτων, η οποία αναμένεται να είναι η 8η Αυγούστου.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημητρίου καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 25η Αυγούστου, μέρα κατά την οποία οι Αμμοχωστιανοί θα κληθούν να εκλέξουν το νέο τους δήμαρχο. Όπως αναφέρει ο έφορος εκλογών, οι εκλογείς ανέρχονται σε περίπου 32.000 ανά το Παγκύπριο, με τη μερίδα του λέοντος να φιλοξενείται σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Αναφορικά με τα εκλογικά κέντρα που θα ανοίξουν στις 25 Αυγούστου, ο κ. Δημητρίου μας ανέφερε πως αυτό το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα, παρόλα αυτά, αναμένεται να είναι γύρω στα 50 εκλογικά κέντρα ανά το Παγκύπριο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ