ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:56
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Εκτάκτως στο Προεδρικό ο Νικόλας

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Συζήτησαν για τα νομοσχέδια που εκκρεμούν στη βουλή, κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου

Στο Προεδρικό βρέθηκε στις 11 το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου που αφορούσε όπως λέγεται την εσωτερική διακυβέρνηση και όχι το Κυπριακό. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω συνάντηση δεν ήταν εις γνώσιν των στενών συνεργατών του Προέδρου, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Όπως αναφέρουν κύκλοι του Προεδρικού οι δύο πολιτικοί άνδρες το αποφάσισαν όταν βρέθηκαν πρόσφατα στη Λεμεσό. Αναμένεται να ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο από το ΔΗΚΟ όσο και από το Προεδρικό στη συνάντηση συζητήθηκε σειρά ζητημάτων που αφορούν την εσωτερική διακυβέρνηση και κυρίως τα νομοσχέδια που εκκρεμούν όπως αυτό της δικαιοσύνης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ να καταθέτει τις απόψεις του κόμματός του.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δεν έγινε καμία συζήτηση για το Κυπριακό και τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την τριμερή και πενταμερή. Συζήτηση όπως λέγεται δεν έγινε ούτε για τον προϋπολογισμό αλλά ούτε και για τον επικείμενο ανασχηματισμό για τον οποίο άρχισε εδώ και καιρό η ονοματολογία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ