ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:19
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Τετ α τετ Λιλλήκα-Περδίκη για τις ευρωεκλογές

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Ρίχνουν ονόματα για τη διαμόρφωση του κοινού ψηφοδελτίου

Μετά και την επικύρωση από τα συλλογικά σώματα των Οικολόγων της συμπόρευσης Οικολόγων με τη Συμμαχία Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας και Γιώργος Περδίκης συναντούνται το απόγευμα της Δευτέρας με στόχο την έναρξη διαμόρφωσης του κοινού ψηφοδελτίου.
Κατά την επικύρωση της συνεργασίας ο Γιώργος Περδίκης ανέφερε πως προϋπόθεση είναι η ισότιμη συνεργασία 50-50 για την παρουσία γυναικών στο ψηφοδέλτιο αλλά και η πρόσκληση προς ανεξάρτητες υποψηφιότητες να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να διαμορφωθεί το προεκλογικό πρόγραμμα αλλά και τα ονόματα που θα συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο.

Όπως ανέφερε ο κ. Περδίκης ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου θα είναι η βασική υποψηφιότητα από την πλευρά των Οικολόγων ενώ από την πλευρά της Συμμαχίας Πολιτών δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του αντιπροέδρου Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Κατά τη σημερινή συνάντηση θα πέσουν στο τραπέζι κι άλλα ονόματα, τόσο από την ευρύτερη κοινωνία αλλά και πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στα δύο κόμματα. Υπενθυμίζεται πως το αρχικό πλάνο ήταν ένα κοινό ψηφοδέλτιο με την παρουσία του Τ/κ δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ ο οποίος επέλεξε στη συνέχεια να κινηθεί ανεξάρτητα με τον συνδυασμό "Γιασεμί".  

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ