ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
18°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Θλίψη στο ΔΗΚΟ: Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ξεκίνησε τη δράση του από το κυπριακό, δημοκρατικό φοιτητικό στην Αθήνα

Ο Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος, τα στελέχη, τα μέλη και το προσωπικό του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη, για το θάνατο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, στελέχους του Δημοκρατικού Κόμματος για δεκαετίες.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ξεκίνησε τη δράση του από το κυπριακό, δημοκρατικό φοιτητικό στην Αθήνα.Εντάχθηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα, από την ίδρυση του, το οποίο υπηρέτησε από πολλές, καίριες θέσεις.

Διετέλεσε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής, Γραμματέας Τύπου και Διαφώτισης και Γενικός Διευθυντής του κόμματος.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υπηρέτησε επίσης τη δημοσιογραφία, ως Αρχισυντάκτης και στυλοβάτης για πολλά χρόνια, της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

Τη βαθιά λύπη της κυβέρνηση για το θάνατο του Α. Κωνσταντίνου, εξέφρασε ο Π. Προδρόμου 

Τη βαθιά λύπη της κυβέρνηση,  για το θάνατο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, δραστήριου πολιτικού στελέχους και σημαντικού μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, εξέφρασε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Προδρόμου αναφέρει πως ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είχε ιδιαίτερη συμβολή στη δημοσιογραφία και την ενημέρωση, είτε ως διευθυντής καθημερινής εφημερίδας, είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ.

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης απευθύνω εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος, καθώς και στο Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υπηρέτησε διαχρονικά από διάφορες υπεύθυνες θέσεις», αναφέρει.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Α. Κωνσταντίνου εκφράζει η Δημοκρατική Παράταξη 

Η Δημοκρατική Παράταξη εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για το θάνατο του πρώην στελέχους του ΔΗΚΟ, Αντρέα Κωνσταντίνου.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Δημοκρατική Παράταξη αναφέρει ότι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ήταν ένας άνθρωπος με εντιμότητα και ανθρωπιά, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια τη Δημοκρατία, το δημόσιο συμφέρον και το καλό του Κόμματος του.

«Ο Αντρέας Κωνσταντίνου», προσθέτει, «εντάχθηκε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και ακολούθως υπήρξε βασικός αξιωματούχος του ΔΗΚΟ, ενώ προηγουμένως υπηρέτησε επί πολλά έτη τη δημοσιογραφία με ήθος και ακεραιότητα».
 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ