ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:14
31°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Θύμισε Χριστόφια στην κυβέρνηση ο Νικόλας

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Déjà vu Μαρί και πόρισμα Πολυβίου ο Συνεργατισμός, λέει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Την περίπτωση του Μαρί και του Πορίσματος του Πόλυ Πολυβίου το οποίο και δεν αποδέχτηκε τότε η κυβέρνηση Χριστόφια, θυμήθηκε και θύμισε στην κυβέρνηση Αναστασιάδη ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά και τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για την κατάρρευση του Συνεργατισμού. Έκανε και παραλληλισμό Λαϊκής Τράπεζας που «κρατήθηκε στον αναπνευστήρα» για τις προεδρικές εκλογές με τον Συνεργατισμό. Υπενθυμίζεται πως το ΔΗΚΟ ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και μετά το πόρισμα αλλά και το καλοκαίρι όταν προέκυψε η εξαγορά του Συνεργατισμού από την Ελληνική Τράπεζα. 

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Νικόλας Παπαδόπουλος παρέθεσε τοποθέτηση του Χάρη Γεωργιάδη (εκπροσώπου τύπου του ΔΗΣΥ) το 2011, όταν δημοσιοποιήθηκε το Πόρισμα Πολυβίου στο οποίο καλούσε το ΑΚΕΛ να μη επιχειρήσει να απαλλάξει τον Πρόεδρο από τις ευθύνες του καθώς βάσει πορίσματος οι επιλογές είναι δύο: είτε να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας έμπρακτα τις ευθύνες του είτε να προκηρύξει αμέσως πρόωρες εκλογές.

Τη συνέκρινε μάλιστα με τις πρωινές δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στον ραδιόφωνο του Πολίτη κατά το οποίο ανέφερε οτι «δεν πρέπει να αποδίδονται ευθύνες στην Κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών για την κατάρρευση του Συνεργατισμού».

Ο αναπνευστήρας

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ δεν περιορίστηκε στο Μαρί, παραλλήλισε τη σημερινή στάση της κυβέρνησης στον Συνεργατισμό, με τη στάση της κυβέρνησης Χριστόφια γύρω από την κατάρρευση της Λαϊκής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ