ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:49
11°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

ΤΚ: Υποψίες για 34 νέα κρούσματα σε ξενοδοχείο καραντίνα

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Πραγματοποιούνται επαναληπτικά τεστ για την εξακρίβωση της κατάστασης

Το μεσημέρι της Τετάρτης τα τουρκοκυπριακά μέσα μεταδίδουν την πληροφορία ότι σε ένα ξενοδοχείο που έχει τεθεί σε καραντίνα στην Αμμόχωστο, τα πρώτα τεστ για τον κορωνοϊό έδειξαν ότι υπάρχουν 34 νέα κρούσματα. Η τ/κ πλευρά προχωρά σε επαναληπτικά τεστ για την επιβεβαίωση της πληροφορίας. 

Όπως μεταδίδει χαρακτηριστικά η Χαμπέρ Κίμπρις «μια σοβαρή κατάσταση προέκυψε μετά από τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε εργαζόμενους και «αστυνομικούς» αστυνομία στο ξενοδοχείο Salamis, το οποίο τέθηκε σε καραντίνα μετά τον εντοπισμό του πριν από δύο εβδομάδες».

Από τα 100 τεστ που πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα των 34 είναι θετικά. Πρόκειται για τεστ με «γρήγορο κιτ» με αναλογία ακρίβειας 65%. Για αυτόν τον λόγο, οι τ/κ «αρχές» προχωρούν σε επαναληπτικά τεστ, για να εξακριβώσουν την όλη κατάσταση.
Ανάμεσα στα 34 άτομα υπάρχουν «αστυνομικοί» που φρουρούν το ξενοδοχείο που έχει τεθεί σε καραντίνα. Επτά «αστυνομικοί» τις προηγούμενες ημέρες ήρθαν σε επαφή με συγγενικά τους πρόσωπα, μεταδίδουν τα τ/κ μέσα.

Η Κίμπρις Ποστασί μεταδίδει την είδηση ότι ο «Υπουργός Υγείας», Αλί Πιλλί ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί πλήρως τα νέα κρούσματα, αφού αναμένονται τα αποτελέσματα των επαναληπτικών τεστ.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσημο ανακοινωθέν για την νέα εξέλιξη.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ