ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:26
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Τζιουλιάνι: Ξέπλυμα Μπάιντεν με δίαυλο την Κύπρο

Newsroom K

Ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ συνδέει την Κύπρο με το φερόμενο σκάνδαλο Μπάιντεν

Την Κύπρο συνδέει ως δίαυλο ξεπλύματος στο φερόμενο σκάνδαλο Μπάιντεν στην Ουκρανία ο προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζιουλιάνι.

Η κυβέρνηση Τραμπ καταγγέλλει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, ότι ενόσω ήταν αντιπρόεδρος το 2014, ζήτησε να αποπεμφθεί ο Ουκρανός εισαγγελέας που ερευνούσε τις δραστηριότητες του γιου του Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος τότε εργαζόταν σε ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου.

Ο Τζο Μπάιντεν, επεσήμανε πως όλος «ο κόσμος ερεύνησε την υπόθεση και κατέληξαν ότι δεν υπάρχει κάτι σε αυτή την υπόθεση», ωστόσο ο προσωπικός δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter κατηγόρησε τον Μπάιντεν και τον γιό του ότι ξέπλυναν 3 εκατομμύρια δολάρια μαύρο χρήμα στις ΗΠΑ, διακινώντας τα μέσω ύποπτων διαδρομών από την Ουκρανία, τη Λετονία και την Κύπρο πριν καταλήξουν στις ΗΠΑ.

Τα χρήματα, καταγγέλλουν ότι προέρχονται από παράνομες επιχειρηματικές δραστηριότητες του υιού Μπάιντεν, με τις πλάτες του τότε αντιπροέδρου πατέρα του. Όπως καταγγέλλει ο περίγυρος Τραμπ, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Δημοκρατικών στις επικείμενες προεδρικές εκλογές ζήτησε να αποπεμφθεί ο εισαγγελέας που ερευνούσε το όλο ζήτημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

You should be more circumspect about positng such a serious charge without background check. THe charges are thoroughly debunked. Giuliani is also a descredited lawyer acting more like a mob conciliari than an honorable member of the bar

ANDREAS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ