ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:08
14°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Χ. Γεωργιάδης: Η ανευθυνότητα πρέπει να έχει τα όρια της

Newsroom K

«Οι συνεχείς τροπολογίες, 22 στην τελευταία καταγραφή, είχαν καταστήσει το μέτρο εντελώς ανεφάρμοστο», ανέφερε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Χάρης Γεωργιάδης με γραπτή του δήλωση αναφέρει πως με λύπη, είδε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εκτροχιάζουν άλλο ένα χρήσιμο μέτρο που θα έδινε πρόσθετες βοήθειες στην οικονομία μας.

Ακολουθεί αυτούσια η γραπτή του δήλωση

Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας, η κυβέρνηση έχει προωθήσει σειρά μέτρων εκατοντάδων εκατομμυρίων, προκειμένου να στηριχθεί η κοινωνία μας σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο. Χρησιμοποιούμε δηλαδή κάθε δημοσιονομικό περιθώριο για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την όσο το δυνατό ταχύτερη ανάκαμψη.

Και είναι πραγματικά με λύπη, που είδαμε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εκτροχιάζουν άλλο ένα χρήσιμο μέτρο που θα έδινε πρόσθετες βοήθειες στην οικονομία μας. Οι συνεχείς τροπολογίες, 22 στην τελευταία καταγραφή, είχαν καταστήσει το μέτρο εντελώς ανεφάρμοστο. Ήταν μια πολιτική συμπεριφορά που δυστυχώς μας θύμισε τις ατυχείς αποφάσεις τον Μάρτη του 2013.

Θα ήθελα να τονίσω ότι η προσπάθεια για την επανεκκίνηση και ανάκαμψη της οικονομίας μας θα είναι δύσκολη. Και απαιτεί τη μέγιστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα εκ μέρους όλων μας. Αυτή δεν είναι η ώρα για πολιτικά παιγνίδια. Η ανευθυνότητα πρέπει να έχει τα όρια της.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ