ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωρίς μάσκα ο Γ. Ελεγκτής - Ανησυχία λόγω θετικού rapid

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έντονος προβληματισμός στη Βουλή

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Βουλή εξαιτίας του ότι προέκυψε θετικός σε rapid test ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αμέσως μετά την ενημέρωση ότι ο κ. Μιχαηλίδης προέκυψε θετικός, υποβλήθηκε σε επαναληπτικό έλεγχο με rapid test, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Ωστόσο, στην συνέχεια ο Γενικός Ελεγκτής έσπευσε να υποβληθεί και σε έλεγχο με την μοριακή μέθοδο PCR, για επαλήθευση του αποτελέσματος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Βουλής, Αδάμος Αδάμου, επικοινώνησε με μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, για να λάβει συμβουλές για το τι θα γίνει με την Ολομέλεια της Βουλής το απόγευμα της Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ενημέρωση για το θετικό αποτέλεσμα στο rapid test του κου Μιχαηλίδη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Ζαχαρίας Κουλίας, διέκοψε την συνεδρία για να γίνει απολύμανση της αίθουσας όπου λάμβανε χώρα, εντός του Συνεδριακού Κέντρου «Φιλοξενία».

Πάντως, φαίνεται ότι ζήτημα τίθεται με τη διαδικασία ελέγχου με rapid test που ακολουθείται στη Βουλή καθώς η διενέργεια της εξέτασης διενεργείται προτού κάποιο άτομο εισέλθει στην αίθουσα όπου πραγματοποιούνται οι επιτροπές και έπειτα του δίδεται το αποτέλεσμα της εξέτασης του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ