ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:21
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Παραμένει στον αναπνευστήρα ο Δ.Χριστόφιας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ειδικοί γιατροί από το Ισραήλ αξιολόγησαν την κατάσταση του τέως Προέδρου και αναχώρησαν σήμερα από την Κύπρο

Συνεχίζει να υποστηρίζεται μηχανικά με αναπνευστήρα ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η ανάγκη για πολυεπίπεδη υποστήριξη παραμένει.

Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν ανακοινωθέν, με ενέργειες της Γενικής Διευθύντριας του υπουργείου Υγείας, έφθασε χθες το απόγευμα από το Ισραήλ ομάδα ιατρών αποτελούμενη από Λοιμωξιολόγο και Πνευμονολόγος, οι οποίοι και αξιολόγησαν την κατάσταση του κ. Χριστόφια σε συνεργασία με την ιατρική ομάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Οι δύο γιατροί αποχώρησαν σήμερα το πρωί.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημερώνεται από τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

Νωρίτερα, τον Δημήτρη Χριστόφια επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, σύμφωνα με τον ίδιο η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Κληθείς ο Υπουργός να αναφερθεί στο θέμα, ύστερα από διάσκεψη Τύπου που παρέθεσε για την έναρξη της εφαρμογής του ΓεΣΥ, ο Υπουργός είπε ότι είχε μια προκαταρκτική ενημέρωση από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη, με τις ενέργειες της οποίας ήρθαν ξανά χθες στην Κύπρο ειδικοί ιατροί από το Ισραήλ, οι οποίοι αναχώρησαν σήμερα το πρωί.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Θέλω να είμαι προσεκτικός για θέματα υγείας και προσωπικά δεδομένα, να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση», είπε ο Υπουργός και ευχήθηκε να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ