ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:10
28°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για την Δημαρχία Αγίας Νάπας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Μέχρι στιγμής έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα δύο άτομα

Υποβάλλονται τη Δευτέρα, οι υποψηφιότητες για την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγίας Νάπας, ύστερα από την υπουργοποίηση του Γιάννη Καρούσου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Εκλογής, Έπαρχος Αμμοχώστου Γεώργιος Χρυσαφίνης, ο Υπουργός Εσωτερικών με διατάγματα του που έχουν δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, έχει ορίσει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 ως ημερομηνία διεξαγωγής αναπληρωματικής εκλογής» για ανάδειξη νέου Δημάρχου Αγίας Νάπας.

Οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης στο Παραλίμνι και μέχρι σήμερα έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους δύο άτομα, ο εκτελών χρέη Δημάρχου, νυν Αντιδήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου και η Δημοτική Σύμβουλος Αιμιλία Ευαγγέλου Ξύδια.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσαφίνη, «ο Χρίστος Ζαννέττου θα υποβάλει την υποψηφιότητα του γύρω στις 09:30 το πρωί και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Αιμιλία Ευαγγέλου Ξύδια. Μέχρι τις 12:30 μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί να προσέλθει για να υποβάλει την υποψηφιότητα του και στη συνέχεια θα δοθεί προθεσμία μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019, για τυχόν ενστάσεις».

Όπως ανέφερε ο Έπαρχος Αμμοχώστου «η αναπληρωματική εκλογή για ανάδειξη νέου Δημάρχου Αγίας Νάπας θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου 2020 και σ’ αυτήν δικαίωμα ψήφου έχουν 3334 εκλογείς, εκ των οποίων 2687 είναι Κύπριοι και 647 Κοινοτικοί, οι οποίοι θα κατανεμηθούν σε 4 εκλογικά κέντρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ