ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Βιβλίο

Στην Αγία Νάπα προκηρύσσεται διαγωνισμός ποίησης για το 2020

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Με θέμα εμπνευσμένο από συγκεκριμένο έργο γλυπτικής του Πάρκου ή από το σύνολο των έργων του Πάρκου Γλυπτικής Αγίας Νάπας

Τον 1ο διαγωνισμό ποίησης για το έτος 2020 προκηρύσσει ο Σύνδεσμος «Άρωμα Αγίας Νάπας – Φίλοι Πάρκου Γλυπτικής».

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τίτλος του διαγωνισμού είναι «Ένα γλυπτό με ένα ποίημα» και διοργανώνεται στα πλαίσια του ετήσιου θεσμού Διαγωνισμού Ποίησης και Λογοτεχνίας, με θέμα εμπνευσμένο από συγκεκριμένο έργο γλυπτικής του Πάρκου ή από το σύνολο των έργων του Πάρκου Γλυπτικής Αγίας Νάπας».

Προστίθεται ότι «οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν το Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας οποιαδήποτε μέρα και ώρα μπορούν για να γνωρίσουν τον χώρο και να μελετήσουν και να επιλέξουν το γλυπτό από το οποίο θα εμπνευστούν για τη συγγραφή του ποιήματός τους, με το οποίο θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Το κάθε ποίημα που θα υποβάλλεται για συμμετοχή στον διαγωνισμό, θα πρέπει να συνοδεύεται και από μία φωτογραφία του γλυπτού από το οποίο θα εμπνευστεί ο κάθε διαγωνιζόμενος».

Σημειώνεται ότι «η υποβολή των ποιημάτων για συμμετοχή στον διαγωνισμό πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι 31/10/2020. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από 5 ή 7 μέλη, θα περιλαμβάνει καταξιωμένους καθηγητές και λογοτέχνες και Πρόεδρος της θα είναι ο καθηγητής Γιώργος Γιωργής».

 

Πληροφορίες

Περισσότερες λεπτομέρειες και όροι του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν εντός των ημερών, ενώ για πληροφορίες το κοινό καλείται να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 99634950 και στο e- mail: chrpittas@cytanet.com.cy.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ