ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Βιβλίο

Στις 9-10 Οκτωβρίου 2021 διοργανώνεται το 6ο Nicosia Book Fest

ΚΥΠΕ

Ανήμερα της 23ης Απριλίου, Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων.

To 6ο Nicosia Book Fest οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ακρόπολης στις 9-10 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση, ανήμερα της 23ης Απριλίου, Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων.

«Προσβλέποντας ότι θα έχουμε ξεπεράσει τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, ευχόμαστε το επερχόμενο φεστιβάλ βιβλίου να φέρει και πάλι κοντά τους δημιουργούς με το κοινό σε ένα θεσμό που έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες φίλους του βιβλίου τα τελευταία χρόνια», προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμα ότι την αφίσα του φετινού φεστιβάλ φιλοτεχνήθηκε από τον Γιώργο Τσαγκάρη και προστίθεται ότι θα αποσταλούν σύντομα δηλώσεις συμμετοχής και χρονοδιάγραμμα υποβολής προτάσεων και εισηγήσεων για τις παρουσιάσεις στις σκηνές του φεστιβάλ (λογοτεχνική, παιδική, κεντρική, σπηλιές).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ο κάθε ενδιαφερόμενος να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στο www.nicosiabookfest.com ή να αποστείλει mail στο nicosiabookfestival@gmail.com, αναφέρεται τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ