ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:53
32°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτισμός

Δημόσια διαβούλευση για κατάργηση τελών εισόδου για πενταμελείς οικογένειες

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι θέσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς, το αργότερο μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας της 24ης Ιανουαρίου 2020

Δημόσια διαβούλευση για την προτεινόμενη τροποποίηση των περί Αρχαιοτήτων Κανονισμών, σε σχέση με τα τέλη και δικαιώματα εισόδου σε Αρχαιολογικά/Εθνολογικά Μουσεία και Αρχαία Μνημεία θα διεξάγει το Τμήμα Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το ΓΤΠ.

Σκοπός της τροποποίησης είναι η κατάργηση των τελών εισόδου για οικογένειες με τρία παιδιά, οι οποίες σύμφωνα με τους υφιστάμενους περί Αρχαιοτήτων Κανονισμούς υποχρεούνται να καταβάλουν τέλη εισόδου με πενήντα τοις εκατόν (50%) μείωση, προστίθεται.

Τα σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα στο δικτυακό χώρο με τίτλο «Δημόσια Διαβούλευση» στην ιστοσελίδα του Τμήματος Αρχαιοτήτων, στη διεύθυνση www.mcw.gov.cy/da.

Οι θέσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς, το αργότερο μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας της 24ης Ιανουαρίου 2020, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση publicconsultation@da.mcw.gov.cy, ή με τηλεομοιότυπο στο 22303148, ή - ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Διευθύντρια Τμήματος Αρχαιοτήτων, Μουσείου 1, Τ.Θ. 22024, 1516 Λευκωσία.

Όλες οι απαντήσεις και τα σχόλια που θα ληφθούν στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης θα είναι διαθέσιμα προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη με επιφύλαξη σε ό,τι αφορά σε πληροφορίες που θα δοθούν ως εμπιστευτικές ή/και ως επαγγελματικό απόρρητο με βάση τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ