ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:19
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Εικαστικά

Έκθεση ζωγραφικής της Σούλας Λειψού-Γιάγκου

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Κύπρο κύριος Rene Troccaz

Η ζωγράφος Σούλα Λειψού-Γιάγκου εκθέτει για καλό σκοπό στο Κέντρο Μαστού Κύπρου. Η Σούλα Λειψού-Γιάγκου γεννήθηκε στην Κάτω Ζώδια. Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών στη Γαλλία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πήρε διάκριση στη σύνθεση χρωμάτων και το δίπλωμά της με Άριστα. Το έργο της φέρει έντονα τα στοιχεία του ρεαλισμού, κυβισμού και εξπρεσιονισμού. Χρησιμοποιεί λάδι σε καμβά. Πραγματοποίησε 36 ατομικές εκθέσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Η αναγνώριση της καλλιτεχνικής της παραγωγής από τη διεθνή κριτική οδήγησε στη συμμετοχή της σε ομαδικές εκθέσεις στο Monte Carlo, Tokyo, Sidney, Λονδίνο, Παρίσι και Αθήνα μαζί με διάσημους ζωγράφους, όπως ο Πικάσο, Πισσαρό και ο Νταλί. Έργα της βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Κύπρο κύριος Rene Troccaz. Μέρος των εισπράξεων θα δοθεί στη Europa Donna Κύπρου για τους ευγενικούς της στόχους.

Πληροφορίες: Εγκαίνια την Πέμπτη, 9 Μαΐου, ώρα 7:30, Κέντρο Μαστού Κύπρου, λεωφόρος Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και Μακράσυκας 3, Μέγαρο Καρυάτιδες, 3ος όροφος, Στρόβολος, Λευκωσία. Διάρκεια έκθεσης έως 30 Ιουνίου 2019, Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00 π.μ.–7:30 μ.μ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ