ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 06:00
23°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Εικαστικά

Emotions in Color: Ομαδική έκθεση τέχνης

Δελτίο Τύπου

Επτά νέοι Κύπριοι καλλιτέχνες ενώνουν το ταλέντο τους και παρουσιάζουν τα έργα τους

Επτά νέοι Κύπριοι καλλιτέχνες ενώνουν το ταλέντο τους και παρουσιάζουν τα έργα τους στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής, ψηφιακής τέχνης & φωτογραφίας «Emotions in Color». Την έκθεση διοργανώνει η ARTSTALKER, για στήριξη των υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια, Κατερίνα Πατσαλίδου, «Ο Pablo Picasso είπε “Colors, like features, follow the changes of the emotions”. Το χρώμα είναι το μέσο που αναδεικνύει την ποικιλία των συναισθημάτων. Ο ρόλος του χρώματος, με όποιον τρόπο και να το χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες, μεταφέρει μηνύματα στους θεατές. Με ποιο τρόπο οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν το χρώμα; Τι σημαίνει γι’ αυτούς το χρώμα και τι μηνύματα μεταφέρουν μέσω αυτού στο θεατή; Αυτά είναι τα ερωτήματα που τίθενται στην έκθεση αυτή. Με τη συνοδεία μερικών λέξεων από τον κάθε καλλιτέχνη, ο θεατής μπορεί να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα. Όπως και να έχουν τα πράγματα, μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως το χρώμα διαδραματίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μας. Ειδικά, όμως, για τον κάθε καλλιτέχνη, το χρώμα προσδιορίζει το έργο και την υπόστασή του».

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας». Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Παρασκευή 28/06/2019 από τις 11:00-13:00 και 17:00-21:00.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 παρουσίαση της ανερχόμενης εικαστικού Βασίλειας Αναξαγόρου με θέμα «Young artists entering the art world in Cyprus».

 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ