ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:58
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Εικαστικά

Η φύση κατά Γιαγιόι Κουσάμα

Newsroom Κ, Αθήνα

Την παρουσίαση του έργου της διεθνούς φήμης Γιαπωνέζας εικαστικού Γιαγιόι Κουσάμα στο New York Botanical Garden

Ως μια πολυ-αισθητηριακή έκθεση προαναγγέλλει την προσεχή μεγάλη παρουσίαση του έργου της διεθνούς φήμης Γιαπωνέζας εικαστικού Γιαγιόι Κουσάμα το New York Botanical Garden αυξάνοντας την ανυπομονησία του κοινού. Ο τίτλος της είναι «Cosmic Nature» και εγκαινιάζεται στις 9 Μαΐου. Εχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συλλάβει και να φωτίσει τη βαθιά σχέση της καλλιτέχνιδος με τη φύση και τις διαρκείς μεταβολές της στο πέρασμα των εποχών.

Η γοητεία που ασκεί στην 91χρονη Κουσάμα ο φυσικός κόσμος θα αποκαλυφθεί σε όλη της την έκταση στον Βοτανικό Κήπο με πολλαπλές εγκαταστάσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται κατοπτρικοί χώροι και περιβάλλοντα με οργανικές μορφές, κολοσσιαία γλυπτά που αναπαριστούν τη χλωρίδα, κολάζ, έργα σε χαρτί και βοτανικά σκίτσα.

Η έκθεση θα παρουσιάσει νέα έργα, συμπεριλαμβανομένου ενός μνημειώδους γλυπτού της τυπικής πουά κολοκύθας που συναντάμε συχνά στη δουλειά της εικαστικού. Επίσης θα εκτεθεί η πρώτη της συμμετοχική εγκατάσταση - θερμοκήπιο, που θα εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ