ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Εικαστικά

«Νερό Καμένο. Μία απάντηση στον Κάρλο Φουέντε», από την Κυριακή Κώστα

Newsroom K

Θα παρουσιάζεται στην διαδικτυακή έκθεση «Energy Systems» του Well Projects

Το «Νερό Καμένο. Μία απάντηση στον Κάρλο Φουέντε» της Κυριακής Κώστα, είναι το αποτέλεσμα μιας online residency για την εκμάθηση νέων τεχνοτροπιών στις δημιουργικές τεχνολογίες, χορηγημενη από το Arts Council England και τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες. Τα έργα της Κυριακής Κώστα θα εκτυπωθούν σε μεταξοτυπίες (ύφασμα) μεγέθους A1 και Α2, Α3 καιοποίος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με την ιδιά.

Το «Νερό Καμένο. Μία απάντηση στον Κάρλο Φουέντες », θα παρουσιάζεται στην online έκθεση "Energy Systems" του Well Projects.

Η ίδια η καλλλιτέχνιδα αναφέρει σχετικά με το προτζεκτ,  «Πάντα με ενδιέφερε το νερό και η ροή του. Επέλεξα το Νερό Καμμένο του Κάρλος Φουέντες και με εξέπληξε. Μία συλλογή τραγικών ιανικών ιστοριών και απώλειας, στοιχειωμένων από είδωλα του παρελθόντος, το Νερό Καμμένο διηγείται θανάτους και αναγεννήσεις της πόλης του Μεξικό, όπως ένας φοίνικας ανατέλλει από τις στάχτες του. Αφιέρωσα πολύ χρόνο μελετώντας τη γραφή του Φουέντες και συνέλεξα τα στοιχεία που σχετίζονταν με το "υγρό στοιχείο" και την "κίνηση". Τα ακόλουθα διηγήματα παίζουν με τις έννοιες της ροής, της συνέχειας και της αλλαγής. Λειτουργώντας σαν αφηρημένο επιστολικό διήγημα, οι σχετικές με το νερό λέξεις του Νερού Καμμένου γίνονται νέες ρευστές ιστορίες.»

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το πρόζεκτ στην ιστοσελίδα της Well Projects.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ