ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Εικαστικά

Ο Οίκος Δημοπρασιών Kapopoulos Auction House Cyprus πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά

Δελτίο Τύπου

Ένα εκ των έργων που δημοπρατούνται είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα γλυπτά της σειράς Born Wild

Ο Οίκος Δημοπρασιών Kapopoulos Auction House Cyprus πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, δίνοντας την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να αποκτήσει μοναδικά έργα τέχνης, με τις υπογραφές σπουδαίων Ελλήνων, Κυπρίων και διεθνών καλλιτεχνών, μέχρι και στο 1/3 της πραγματικής τιμής τους, με τη νέα διαδικτυακή του πλατφόρμα - και όλα αυτά από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού του!

Ένα εκ των έργων που δημοπρατούνται είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα γλυπτά της σειράς Born Wild του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Richard Orlinski.

O καλλιτέχνης σχολιάζει τον ελιτισμό στην τέχνη μέσω της σειράς έργων Wild Kong ερμηνεύοντας τον αήττητο και απειλητικό γορίλα/τέρας από την ευρέως γνωστή στη ποπ κουλτούρα ταινία, King Kong, με το δικό του χαρακτηριστικό στυλ. Ο Orlinski αμφισβητεί τη σύγχρονη καταναλωτική κοινωνία μας, όχι μόνο χρησιμοποιώντας βιομηχανικά υλικά για τα γλυπτά του, αλλά και θέτοντας ερωτήματα μέσω αυτών, σχετικά με τη βαρβαρότητα στον πολιτισμό μας, θέμα το οποίο πραγματεύεται και η ταινία μέσω της τραγικής δολοφονίας του θηρίου στην κορυφή ενός ουρανοξύστη.

 

*“Wild Kong with Cuffs & Barrel” - Έργο του Richard Orlinski που συμπεριλαμβάνεται στην δημοπρασία η οποία θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου. Το έργο είναι εκτιμώμενης αξίας 25.000 ευρώ και δημοπρατείται με τιμή εκκίνησης τα 11.000 ευρώ

Ο Οίκος Δημοπρασιών Kapopoulos Auction House Cyprus, είναι ο μοναδικός οίκος στη Κύπρο που διενεργεί εικαστικές δημοπρασίες μέσω διαδικτύου, καταφέρνοντας έτσι να δημιουργήσει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με το φιλότεχνο κοινό, κρατώντας μια λειτουργική και ζωντανή σχέση μαζί του.

*Έργο του Ανδρέα Μακαρίου εκτιμώμενης αξίας 2.800 ευρώ δημοπρατείται με τιμή εκκίνησης τα 1.100 ευρώ

Το εικονιζόμενο έργο του Κύπριου καλλιτέχνη Ανδρέα Μακαρίου είναι εκ των έργων που συμπεριλαμβάνονται στην επικείμενη δημοπρασία του Οίκου με έντονη την προσωπική εικαστική σφραγίδα του καλλιτέχνη. Με το χαρακτηριστικό του κόκκινο και μπλέ, και με έντονη, ανήσυχη γραμμή, ο Μακαρίου δημιουργεί μια αναδυόμενη υδάτινη θεότητα περικυκλωμένη από κύματα και πλάσματα του βυθού.

Οι δημοπρασίες πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου κάθε δύο βδομάδες από τα μέσα Μαΐου. Η κάθε δημοπρασία είναι τριήμερη, και διαρκεί από το απόγευμα της Τρίτης (7μ.μ.) μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (10μ.μ.). Μέχρι στιγμής έχουν ήδη ολοκληρωθεί 6 δημοπρασίες ενώ η 7η θα ξεκινήσει στις 21 και θα κλείσει στις 23 Ιουλίου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν να έργα που διατίθενται και να συμμετάσχουν, εάν επιθυμούν, στις δημοπρασίες στην ιστοσελίδα: https://www.kapopoulosart.gr/auctions-cyprus 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ