ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 19:54
°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτισμός

Φεστιβάλ FANEROMENI19: Mary Poppins Returns (2018)

Δελτίο Τύπου

Προβολή ταινίας σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου

Δεκαετίες μετά την πρώτη επίσκεψή, η νταντά επιστρέφει για να βοηθήσει τα αδέλφια Banks και τα παιδιά του Michael σε μια δύσκολη στιγμή στη ζωή τους. Η αινιγματική Mary Poppins επισκέπτεται τους ενήλικους πλέον Jane και Michael Banks και τα τρία παιδιά του Michael, μετά από μια προσωπική τους απώλεια.

Δυστυχώς, τα μεγάλα αδέλφια, Michael και Jane Banks αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές στο μικρό σπίτι στο Cherry Tree Lane, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας κρίσης της δεκαετίας του 1930. Για άλλη μια φορά στο πλαίσιο μιας τρομερής τραγωδίας και επικείμενου αποκλεισμού, η αγαπημένη και σχεδόν τέλεια νταντά, Mary Poppins, έρχεται από τον ουρανό για να δανείσει ένα χέρι.

Μέσα από τις μοναδικές της μαγικές ικανότητες και με τη βοήθεια του φίλου της Τζακ, η Mary Poppins, βοηθά την οικογένεια να ανακαλύψει ξανά τη χαρά και το θαύμα που λείπει στη ζωή τους. Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να θεραπεύσει μια ελπίδα αισιοδοξίας;

Ημερομηνία: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019
Ώρα: 21:00
Χώρος: Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία
Πληροφορίες:22 128157
Είσοδος ελεύθερη

Τα βράδια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Faneromeni19, τα μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος και η έκθεση «1940: Πρόσωπα και Εικόνες. Κύπρος και Ελλάδα» θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ