ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
18°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Μουσική

Συναυλία για τα 90χρονα της Σχολής Τυφλών

Newsroom K

Με μια υπέροχη αγκαλιά τραγούδια γιόρτασαν σχεδόν έναν αιώνα προσφοράς

Την Τρίτη 28 Μαΐου η Σχολή Τυφλών γιόρτασε τα 90 χρόνια λειτουργίας της με μία αγκαλιά... τραγούδια. Στο αμφιθέατρο της Σχολής ο Παντελής Θαλασσινός τραγούδησε με τη συμμετοχή της Μαρίας Θεοδότου και του Δημήτρη Μεσημέρη, πλαισιωμένοι από μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Αχιλλέας Τσαγγαρίδης.

Η συναυλία σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, και όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές της κατάφερε να ξεσκονίσει τη σκόνη της ρουτίνας και να παρασύρει το κοινό σε μια μελωδική, μοναδική, κατάθεση ψυχής και πολιτισμού. Τη συναυλία παρακολούθησαν 800 περίπου φίλοι της Σχολής Τυφλών, οι οποίοι συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή της. Καλλιτέχνες και κόσμος όλοι μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν, δημιουργώντας μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα αντάξια της μεγάλης ιστορίας της Σχολής Τυφλών.

Σημειώνεται ότι όλα τα καθαρά έσοδα απο την πώληση των εισιτηρίων  διατέθηκαν για την ενίσχυση του Ταμείου Ευημερίας της Σχολής Τυφλών.

Στη συναυλία έλαβαν μέρος οι μουσικοί Ξένιος Ευαγγέλου (τύμπανα, κρουστά), Αχιλλέας Τσαγγαρίδης (μπάσο), Ντάνης Ιακώβου (κιθάρα), Θεόδουλος Βακανάς (μπουζούκι, βιολί), Γιώργος Δημητρίου (μπουζούκι, λαούτο), Άριστος Χριστοδούλου (πλήκτρα). Ηχολήπτης ήταν ο Χρίστος Χρυσάνθου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ