ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πραγματοποιείται η όγδοη ετήσια συναυλία του Musical Vibes

Η φετινή μουσική εκδήλωση έχει ως θέμα της τους Μύθους και Θρύλους

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιείται η όγδοη ετήσια συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου/Συνάντησης, Musical Vibes. Η συναυλία διοργανώνεται από τη Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου/Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, με τη συνεργασία του Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και στηρίζεται από το Δήμο Στροβόλου. Η φετινή συναυλία έχει ως θέμα της τους Μύθους και Θρύλους. Θα ακουστούν αποσπάσματα από ταινίες όπως το The Hobbit, Harry Potter, Lord of the Rings, Avatar καθώς και δύο διασκευές έργου που αναφέρεται στο μύθο του Άδωνη και της Αφροδίτης. Στη φετινή εκδήλωση θα υπάρχει ταυτόχρονη προβολή ταινιών μικρού μήκους των φοιτητών του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κ. Γιάννας Αμερικάνου. 

Στο Μουσικό-Εργαστήριο συμμετέχουν οργανικά και χορωδιακά σύνολα από το American International School in Cyprus, Falcon School, το English School, το Grammar School, το Γυμνάσιο Αγ. Ιωάννη Λακατάμιας, την Επαρχιακή Ορχήστρα Σχολείων Λευκωσίας, την Ορχήστρα Εγχόρδων του Ευρωπαϊκού Ωδείου Λευκωσίας και τη Συμφωνική Μπάντα Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου-Δήμου Στροβόλου. Συμμετέχουν οι καθηγητές Ρένος Ιερείδης, Kate Jarrold, Ευαγόρας Καραγιώργης, Κούλλης Λιμνιώτης, Γιάννης Μυράλης, Άννα Τελάλη, Λεώνη Χατζηθωμά και Αργυρώ Χριστοδουλίδη.

Το εισιτήριο έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ τα οποία θα δοθούν εξ ολοκλήρου στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο. Χορηγός της φετινής εκδήλωσης είναι και πάλι η Τράπεζα Κύπρου.

 

Πότε/πού: Δευτέρα, 27 Μαρτίου, στις 7:30 μ. μ. στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22713135

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση