ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:01
33°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Μουσική

Η ταυτότητα του τόπου και η εξέλιξη της μουσικής στο επίκεντρο

Newsroom K

Το Odysseas Toumazou Trio σχήμα μαζί με τους Μιχάλη Κουλουμή και Βασίλη Φιλίππου στο Rialto Open Air

Το Odysseas Toumazou Trio είναι ένα σχήμα που δημιουργήθηκε στην Κύπρο από τον κιθαρίστα και συνθέτη Οδυσσέα Τουμάζου. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του πρώτου του άλμπουμ με τίτλο Ensticto. Το έργο έχει χαρακτηριστεί «πραγματικά αυθεντικό και ισχυρό, με προσωπικό ήχο μέσα σε ένα γνήσιο τρίο κιθάρας».

Ο Οδυσσέας Τουμάζου (κιθάρα) συνοδεύεται από τον Γιώργο Κούλα στα τύμπανα και τον Αντρέα Ροδοσθένους στο ηλεκτρικό μπάσο, με συνοδοιπόρους τον Μιχάλη Κουλουμή στο βιολί και τον Βασίλη Φιλίππου στα κρουστά και τη φωνή. Το τρίο θα παρουσιάσει αυθεντικές συνθέσεις του Οδυσσέα Τουμάζου εμπνευσμένες από τους παραδοσιακούς ήχους του νησιού, που συνδυάζουν ανατολίτικους ρυθμούς με πλούσιες αρμονίες και λυρικές μελωδίες.

Σκοπός της συνεργασίας είναι να εκφράσουν την ταυτότητα του τόπου και την εξέλιξη της μουσικής μέσω των συνθέσεων και της παρουσίασης της μουσικής με πιο μοντέρνα όργανα αφήνοντας την χροιά του ήχου παραδοσιακή.

Οδηγίες προς θεατές: Για την ασφαλή διοργάνωση των εκδηλώσεων και την τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου, το κοινό επιβάλλεται όπως προεξασφαλίζει τις θέσεις του είτε ηλεκτρονικά, είτε από το ταμείο του θεάτρου (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 13:00). Οι θεατές προτρέπονται να προσέρχονται έγκαιρα, αποφεύγοντας το συνωστισμό κατά την είσοδό τους.

Πληροφορίες

Πότε/Πού: Πέμπτη 16 Ιουλίου, ώρα 21:00 @ Χώρος στάθμευσης ΣΕΚ (πίσω από Ριάλτο). Είσοδος Ελεύθερη / Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 77777745, E-ticket: rialto.com.cy, Rialto Theatre App, www.cyprusrialtoworldmusic.com

Χορηγοί: Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας,
ΟΠΑΠ Κύπρου, Υφυπουργείο Τουρισμού, Medochemie, ΣΕΚ
Τεχνική Υποστήριξη: Event Pro
Στηρίζουν: Δήμος Λεμεσού, Μουσική Ακαδημία ARTE
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΡΙΚ, Καθημερινή, Love FM, Κανάλι 6

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ