ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΜΟΥΣΙΚΗ

Περισσότερες από 1.000 πόλεις και 120 χώρες στο Make Music Cyprus 2021

ΚΥΠΕ

Διοργανώθηκε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής

Περισσότερες από 1000 πόλεις και 120 χώρες, συμμετείχαν, στις 21 Ιουνίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής, στο Make Music Cyprus 2021 το οποίο διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά από τον Μη-Κερδοσκοπικό Οργανισμό, Make Music Cyprus με την υποστήριξη του Δήμου Λευκωσίας.

Ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας αναφέρει ότι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες «πραγματοποίησαν μουσικές εκδηλώσεις και ενώθηκαν διαδικτυακά στο μεγαλύτερο διεθνή εορτασμό μουσικής, δίνοντας παλμό στην καρδιά της Λευκωσίας».

Προσθέτει ότι «σε μια σπάνια ευκαιρία επαγγελματίες, ερασιτέχνες μουσικοί, σπουδαστές και λάτρεις της μουσικής ανεξαρτήτως επιπέδου, ηλικίας, φύλου, μουσικού είδους και εθνικότητας πλημμύρισαν την Λευκωσία με νότες αισιοδοξίας – ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας – με την μουσική τους».

Ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί τον Μη-Κερδοσκοπικό Οργανισμό Make Music Cyprus «για την διοργάνωση αυτής της μουσικής πανδαισίας στο κέντρο της πρωτεύουσας δηλώνοντας ότι στηρίζει και υποστηρίζει εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ