ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:18
21°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Μουσική

Συναυλία «Είχα μια Θάλασσα στον Νου»

Δελτίο Τύπου

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση των μεγάλων ποιητών Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσου και Νίκου Γκάτσου

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας Κερύνειας παρουσιάζει την συναυλία «Είχα μια Θάλασσα στον Νου» με τον καταξιωμένο Κύπριο καλλιτέχνη Δημήτρη Φανή, την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ωρα 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιων. Συμμετέχει η χορωδία του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση των μεγάλων ποιητών Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσου και Νίκου Γκάτσου.

Η Ομοσπονδια, μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της και της προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά θεματική συναυλία με αναφορά στην κατεχόμενη επαρχία μας. Στόχος μας, η διατήρηση της μνήμης της κατεχομένης πατρίδας μας αλλά και η ενίσχυση της φωνής των Κερυνιωτων για επιστροφή στην Πατρώα γη. Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την δημιουργία ταμείου υποτροφιών για νέους με καταγωγή την Κερύνεια.

Έχοντας πάντα μια Θάλασσα στον Νου και στην καρδιά ένα περιβόλι τ΄ουρανού, θα ταξιδέψουμε νοερά και θα φτάσουμε μέσα από τα μονοπάτια της μουσικής και της ποίησης στην θαλασσοφίλητη Γη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ