ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Νικόλ Κίντμαν στην ταινία του Λάνθιμου The Killing of a Sacred Deer

θα υποδυθεί τη σύζυγο του Φάρελ σε μία ακόμη ταινία κοινωνιολογικού περιεχομένου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απ’ ό,τι φαίνεται η Νικόλ Κίντμαν θα συνεργαστεί τελικά με τον έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, τον δημιουργό του «Αστακού» και του «Κυνόδοντα».

Στην απόφαση της διάσημης ηθοποιού να λάβει μέρος στη νέα ταινία του Λάνθιμου φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο η επιτυχία του «Αστακού» στις αμερικανικές αίθουσες, που μέχρι σήμερα έχει αποφέρει έσοδα πάνω από πέντε εκατομμύρια δολάρια.

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «The Killing of a Sacred Deer» της οποίας το σενάριο συνυπογράφουν οι Γιώργος Λάνθιμος και Ευθύμης Φιλίππου. Στη νέα ταινία ο Κόλιν Φάρελ θα υποδυθεί έναν χειρούργο που προσπαθεί να ενσωματώσει έναν προβληματικό έφηβο στην οικογένειά του. Από τη στιγμή που οι ενέργειες του νεαρού αποκτούν όλο και πιο αγωνιώδη χαρακτήρα, απαιτούνται και ισχυρότερα μέτρα. Η Κίντμαν θα υποδυθεί τη σύζυγο στο πλευρό του Φάρελ.

Τα γυρίσματα προγραμματίζονται για το τέλος του καλοκαιριού, με την εταιρεία A24 (που έχει και τη διανομή του «Αστακού») να αναλαμβάνει ξανά τα ηνία της αμερικανικής διανομής του φιλμ.

 

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X